Lunchmeny vecka 2

Mån-fre 11.00 -15.00

Lör 12.00 - 15.00

 

Räksmörgås  95/185:-

Smörstekt surdegsbröd, citronmajonnäs, ägg, handskalade räkor, körsbärstomater, sallad, dillolja, gräslök, rödlök
 

Biff Rydberg 185:-

Oxfilé,råstekt potatis, ölbräserad lök, senapsgrädde, bakad äggula, rödvinssky

 

Hummersoppa 185:-

Hemgjord hummerfond, grädde, rotfrukter, varmrökt lax, räkor, aioli, surdegsbröd

 

Veckans vegetariska 115:-

Rotsellerischnitzel, krossad potatis med parmesan och örter, sallad med tomat, mozzarella och basilika

Måndag & tisdag

 

Kycklingfrikadeller, chorizostekt potatis, tomatsås, mojjo rojjo, rostade grönsaker

 

Asiatisk fiskgryta med grönsaker, kokosmjölk, grön curry, lax, torsk och friterad räkdumpling

 

Onsdag & torsdag

 
Långbakade revbensspjäll, bbq glaze, coleslaw, baconfylld bakpotatis, majscrème

 

Pocherad spätta, smörad blodapelsinsås,sauterad kål, gravad citron, krossad potatis

 

Fredag & lördag

 

Oxrullader fyllda med senap, saltgurka och morot. Serveras med madeiragräddsås, baconcrisp och getostduchess

 

Smörstekt gös, rotselleristomp, hasselnötsbrynt smör, sallad på vinteräpple och fänkål

 

 

 

 

Kaffe/Te 10:-

 

 

Sallad/bröd 10:- 
Ramlösa/Lättöl 29:-
Läsk   29:-
Juice   29:-

Dessert

Chokladtryffel och kaffe 29:-
Veckans dessert 35:-