Lunch V8

119:-/ person

Måndag & Tisdag

Gräddstuvad pytt i panna på RMagnussons vis

Högrev, bacon, viltkorv, rökt bringa, fläsk från Stommen gård, potatis, ägg, rödbetor

Torsk med ägg- och persiljesås

Räkor, pepparrot, ångad potatis

Onsdag & Torsdag

Dragonmarinerad kyckling

Palsternackspurè, sky på salami och serrano, sallad med schalottenvinägrett

Friterad kolja med kall romsås

Krossad potatis med örter, friterad svartkål, riven Västerbottenost

Fredag & Lördag

Minutbiff med Karl Johansvampsmör

Svamp- och getostkrokett, pommes frites, vitlökssky, bakad kål marinerad i sherryvinäger

Bouillabaisse med saffransaioli

Lax, torsk, räkor, rotfrukter, vongolemusslor, fänkålsdill, surdegsbröd

Bryggkaffe/ te 10:-

Sallad, surdegsbröd & färskost 15:-

Chokladtryffel 29:-

Dessert 35:-

Rmagnussons marängsviss med vaniljglass, chokladfudgesås, maränger. Allt hemgjort givetvis

 

Informera gärna servisen gällande allergier!

Alltid på RMagnussons

Biff Rydberg 185:-

Oxfilé, råstekt potatis, ölbräserad lök, senapsgrädde, bakad äggula, rödvinssky

Hummersoppa 185:-

Hemgjord hummerfond, grädde, rotfrukter, varmrökt lax, räkor, aioli, surdegsbröd

Räkmackan 100/200g
99:-/ 189:-

Smörstekt surdegsbröd, citronmajonnäs, ägg, handskalade räkor, körsbärstomater, sallad, dillolja, gräslök & rödlök

Veckans vegetariska 119:-

Honung- och getostgratinerade crêpes med svampstuvning, rödvinskota puylinser samt sallad med bakad rotselleri och pinjenötter