Lunchmeny vecka 51

Mån-fre 11.00 -15.00

Lör 12.00 - 15.00

 

Räksmörgås  95/185:-

Smörstekt surdegsbröd, citronmajonnäs, ägg, handskalade räkor, körsbärstomater, sallad, dillolja, gräslök, rödlök
 

Biff Rydberg 185:-

Oxfilé,råstekt potatis, ölbräserad lök, senapsgrädde, bakad äggula, rödvinssky

 

Hummersoppa 185:-

Hemgjord hummerfond, grädde, rotfrukter, varmrökt lax, räkor, aioli, surdegsbröd

 

Veckans vegetariska 115:-

Tomatbaserad risonirisotto, friterad ruccola, basilika, torkade oliver, parmesan, friterad mozzarella

Dagens rätt 115:-

 

Måndag & tisdag

Coq au vin, bacon, rotfrukter, potatis,
Mjölad torsk, bakade gulbetor, dillbrynt smör, kapris, potatispurè

 

Onsdag & torsdag

Färsbiffar, ljummet äppelstomp, råstekt potatis, smörad skysås, saltgurka, friterad surkål
Fisk- och spenatlasange, tomato- och citrontimjansås, sallad på gurka, kräftstjärtar och dill

Fredag & lördag

Rödvinsbrässerade griskinder, salviasky, vitlökspolenta, friterad persilja, honungsglacerade morötter
Smörstekt gös, ärtor, sikrom, brödkrisp, stuvad potatis med ansjovis, dill och gräslök
 

 

Kaffe/Te 10:-

 

 

Sallad/bröd 10:- 
Ramlösa/Lättöl 29:-
Läsk   29:-
Juice   29:-

Dessert

Chokladtryffel och kaffe 29:-
Veckans dessert 35:-