Lunch V21

119:-/ person

 Måndag & Tisdag

Caesarsallad

Romansallad, caesardressing, kyckling, bacon, surdegscrisp

Hemrökt lax

Bruten färskpotatis, gräddfil, 63 graders ägg och en ”svensk pesto” på Västerbottenost, hasselnötter och dill

Onsdag & Torsdag

Oxrullader

Sauterade grönsaker, potatis- och purjolöksmos, madeirasås

Skaldjurspasta

Basilika, kärftstjärtar, musslor, körsbärstomater, salladslök

Fredag & Lördag

Wallenbergare

Potatispurè, rårörda lingon, ärtor, brynt smör

Fish and chips

Friterad torsk, mushy peas, pommes strips, tartarsås

Bryggkaffe/ te 10:-

Sallad, hembakad bröd & färskost 15:-

Chokladtryffel 29:-

Dessert 35:-

Crème Brûlée med rabarbersorbet

 

Informera gärna servisen gällande allergier!

Alltid på RMagnussons

Biff Rydberg 185:-

Oxfilé, råstekt potatis, ölbräserad lök, senapsgrädde, bakad äggula, rödvinssky

Smörstekt fjällröding 185:-

Kyld rotselleri- och äppelpurè, picklad fänkål, kapris, hasselnötsbrynt smör, jordärtskockschips

Räkmackan 100/200g
99:-/ 189:-

Smörstekt surdegsbröd, citronmajonnäs, ägg, handskalade räkor, körsbärstomater, sallad, dillolja, gräslök & rödlök

Veckans vegetariska 119:-

Soppa på rostad blomkål, vit sparris och tryffel. Serveras med kavringscrisp, friterade gula ärtor, hembakat bröd och Västerbottencrème