Gjord på nötkött, rotfrukter och rött vin serveras med kokt potatis och chili –och getostcréme
Serveras dillslungad potatis, kaprissås och blancherade edamamebönor
Serveras med örtbakade rotfrukter, smörad kalvsky och glaserad spetskål
Serveras med tomatsås, parmesanrostad potatis och vattenkrasse slungad i citronette
Serveras med rostad potatis, kantarellsås och rödlöksmarmelad
Serveras med polenta med fetaost, körvel och bakade cocktailtomater
Broccolisoppa serveras med 63-graders ägg, creme fraiche, rostade frön och ostgratinerat bröd
Smörstekt rågbröd, citronmajonnäs, ägg, handskalade räkor, körsbärstomater,sallad, dillolja, gräslök och picklad rödlök
Oxfilé, stekt potatis, karamelliserad lök, senapscréme, bakad äggula, rödvinssås
Äppelkompott med kanelsmul och vaniljglass