Meny

Förrätter

Getost från gullspra gård  95:-

Variation på betor, lavendelhonung, getostkrokett, rosmarinskum

Svampfyllda kroppkakor  105:-

Rårörda lingon, brynt smör, knaperstekt ostronskivling, rotselleri- och äppelpurè, friterad rotselleri

Pilgrimsmusslor    125:-

Jordärtskocks- och baconpurè, brynt smör, lättpicklad torkad blomkål, äpple, sotad purjolök

Hummerravioli    145:-

Kungskrabba, hummervinägrett, bakad äggula, friterad svartkål

Ost- och charktallrik    135:-

Serrano, cecina, ventriccinasalami, manchego, päron- och chilimarmelad, manchegocrème, getostkrokett

Varmrätter

Fjällröding  235:-

Friterad persiljerot, Sandefjordsås, kantareller, sikrom

Hummersoppa  255:-

Pilgrimsmussla, lax, hälleflundra, 63,4 graders ägg, rotfrukter, aioli, surdegsflarn

Räksmackan  99:-/ 195:-

Hembakat bröd, citronmajonnäs, ägg, handskalade räkor, körsbärstomater, sallad, inlagd rödlök, gräslök, dillolja

Karl- Johansvampsoppa  195:-

Portabello, shiitake, svarta bönor, hembakat surdegsbröd, murkelmajonnäs

Saltbakad rotselleri  185:-

Gräddfil, rostat bovete, riven hasselnöt, picklad rotselleri, bakad spetskål, svartrotschips

Kalvköttbullar  205:-

Gräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon, potatis- och Västerbottenostpuré

Oxfilè  295:-

Potatiskaka, hemgjord lökring, sauterad spenat, rödvinsås, picklade senapsfrön

Renytterfilè  315:-

Krokett på potatis, rökt hjort och brännvinsost, bakad & inlagd rotselleri, ostronskivling, pumpapurè, hjortronsås

Rödvinsbrässerad oxkind  225:-

Rödvinssås, potatis- och Västerbottenostpurè, portabellosvamp, sidfläsk från stommen gård, bakad steklök

Desserter

Hjortron & choklad  105:-

Rostad brownie, hjortroncurd, hjortronglass, chokladcrème, rårörda hjortron

Ostkaka  85:-

Mandelflarn, tranbär- och yoghurtglass, toffesås, havtorn

Fattiga riddare  85:-

Hembakad brioche, blåbärsglass, chokladjord, marinerade blåbär

Chokladtryffel  29:-